İSTANBUL / MALTEPE - Orhangazi İlkokulu

ÇOCUKLAR İLK YARDIMI BU KİTAPTAN ÖĞRENECEK

Öğrencilerimizin ilkyardım kurallarını öğreneceği ''İlk Yardım Okulu Kitabı'' yayınlanmıştır.

Millî Eğitim Bakanlığı, ilk yardım eğitimini çocukluk çağlarından başlatarak geleceğe yatırım yapmak için önemli bir projeye imza attı. Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 6-9 yaş çocukları için alanında bir ilk olan "İlk Yardım Okulu: Kahramanlar İş Başında" kitabını hazırladı. Her yaştan herkesin yapabileceği ilk yardım uygulamaları olduğunu belirten Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "'İlk Yardım Okulu: Kahramanlar İş Başında" kitabının çocuklar, öğretmenler, veliler ve kurumlar için önemli bir kaynak teşkil edeceğini söyledi.

Ayrıca e-kitap olarak https://orgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2021_01/27221705_ilkyardimokulu.pdf adresinde paylaşıldı.

Yayın: 01.02.2021 - Güncelleme: 01.02.2021 13:04 - Görüntülenme: 560