İSTANBUL / MALTEPE - Orhangazi İlkokulu

Nis

Su verimliliği seferberliği kapsamında, ilçe koordinatörü Osman Özçelik tarafından okulumuz üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine yönelik su verimliliği eğitimi gerçekleştirildi.

Nis

Mrt

Okulumuzda, ÇEDES Projesi kapsamında, 4/A sınıfı olarak, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un kabrini ve aziz şehitlerimizi  ziyaret ettik.Şehriminiz tarihi camilerinden Ayasofya ve Sultanahmet Camii'ni ziyaret ettik.Tarihi yarımadanın manevi ikliminden faydalandık.  Etkinliğe katkı sunan öğretmenimize ve öğrencilere çok teşekkür ederiz.

Mrt

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibi tarafından okulumuz öğrencilerine yangın türleri ve yangınara müdahale konusunda eğitim verildi.

Mrt

Deprem tatbikatımızı başarıyla gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzda, ÇEDES Projesi kapsamında SABIR konusunda 4/A sınıfı olarak Şiir ve Hikaye yazma etkinliği yapıldı. Etkinliğe katkı sunan öğretmenimize ve öğrencilere çok teşekkür ederiz.

Şbt

Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuz konferans salonunda Klinik Psikolog Beyza USLU tarafından "Çocuklarda Sınav Kaygısı" konusunuda semineri verilmiştir. Katılımları için kendisine teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

Önceki dönem İngilizce öğretmenimiz Neşe ORDUKAYA'nın, müdür yardımcımız Zeki DEMİRBAŞ ile birlikte yürüttükleri "Keep Energy For The Future" isimli e-twinning projesi Avrupa Kalite Ödülü almaya hak kazanmıştır.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.